Post by resenrederi on Feb 6, 2022 11:33:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több állóképesség hack ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Szerintem nagyon jó , elfoglal és tetszik ! Ez jo jaték ! Kost fogok játszani vele másodjára és csak az a baj hogy nem tudom, hogy Wifis e ezért csak négy csillagot adok ! Na hali!
7 ezer érmém van, de nem tudok semmit venni, mivel nem tudok átmenni a szomszéd szobába. Már befejeztem a bútorok és dekoráció vásárlását a hálószobában. De nem frissült teljes, ezért nem tudok átmenni a következő szobába. Ez nagyon felkavaró, mert nagyon élvezem ezt a játékot.
Nagyonjó
Tapasztalataim inspiráltak, hogy ötletem legyen a jövőbeli házam és babaházam felépítésére, tervezésére és létrehozására.
Nagyon idegesítő játék!
Nem ezt vártam ettől a játéktól, miután elolvastam mások értékeléseit és megjegyzéseit erről a játékról. Csak 3 szobát rendeztem be, és nem tudok menni a következő munkára, azt írja, hogy lejárt, néztem a frissítést, nincs semmi, meg tudod javítani, nagyon tetszett az első fa szoba, amit díszítettem, de most nem tudok továbblépni. A játék összességében nagyszerű, az elrendezés és a képek rendben vannak, de szeretné, ha a fejlesztő a sor használata helyett inkább a négyzetet venné figyelembe.
Ok játék. A fejlesztések magukban foglalhatják a napi jutalmat a játékért, a videó megtekintésének lehetőségét, hogy több lépést szerezzenek, és a lehetőséget, hogy vásárlás nélkül szerezzenek teljesítménynöveléseket.
My Home Design - Modern City እንቆቅልሽ yfjf
A játék nem úgy működik, hogy ha rákattintok egy dizájnra, nem jön be, ugyanaz, mint korábban, nem javasolja ezt a játékot
Nagyon élvezem ezt a játékot, és 5 csillagot is adtam volna, de bosszant, amikor lehetőséget ad egy hirdetés megtekintésére bónusz tételekért, és azt mondja, hogy nincs hirdetés, próbálja újra egy óra múlva, de 30 másodperc múlva egy rohadt hirdetés jelenik meg. Jó lenne, ha nem kellene minden szobát külön-külön letölteni
Imádom, annyira mókás, és ha unatkozom, akkor elbűvöl, hogy teret ad, annyira jól szórakozom 😊
Nagyon jó játék, de amikor megnézem az összeadást, hogy több pénzt kapjak, nem ad hozzá plusz pénzt, észrevettem, hogy megnézem a teljes összeadást, de a hirdetés után nem adja meg a teljes tartozást grrr...
My Home Design - Modern City Mõistatusmängud xnhy
Nagyszerű, de ha egy másik helyet akarok tervezni, akkor adatokat akar, és nincsenek adataim, kérjük, törölje
My Home Design - Modern City פאזל bsv
A reklámok teljesen elrontják ezt a játékot!
Ez egy jó játék, de reklámok! nem szeretem 😠😤😡 minden feladata elképesztő 😍
Szórakoztató, de sok hirdetés, és egy cukorkaszerű játékot kell játszania, hogy érméket szerezzen, és ez a vacsora bosszantó, mert minden másodpercben kell játszani.
Ez a játék nagyon szórakoztató 😀és rengeteg képzelőerőt ad, de van valami, amit nem szeretek. Ekkor kell játszani az ékszer játékot, hogy megszerezzük az érméket 😒 a bútorokhoz.
Ez egy klassz játék, és nagyon ajánlottam, öt csillagot adtam volna rá, de az egyetlen ok, amiért nem tettem, az az, hogy tényleg nincs sok választási lehetőség, de egyébként ez a legjobb, és ha fiú vagy és nem szereted a rózsaszínt, abból lesz egy kis probléma.
Tetszett ez a játék, de most már nem annyira. Inkább a rejtvényt játszom, mintsem egy szobát tervezek. A lakberendezéssel foglalkozom, és nem nagyon foglalkozom a rejtvényekkel. Felhalmozod a pénzed, de gyorsan megy. Szóval kész.
Jó a játék de nem írták ki hogy ojan húzogatós
Nagyon kellemes imádom 💛💛💛💛💛
A színes felület terápiás hatású... csoda, ha néhány 3D effektus és animáció is hozzáadható ide-oda! Összességében... mint a tapasztalat ..!
Amikor először kezdtem, 2 érmével kezdtem, vagy bármivel, amivel vásárolsz, de azt hittem, hogy hiba volt, de amikor kiléptem belőle, és visszamentem, még mindig azt mondta, hogy 2 érme vagy bármi, szóval azt hittem, továbbra is hiba, ezért eltávolítottam, és újra telepítettem, de MÉG 2 COINS-t írt! ez a játék a POKOL, HOGY POKOLAT!, KI LETÖLTENI EZT, HA TELE VAN ROSSZ DOLGOKKAL, MINDENKINEK, NINCS ÉRME, KEMÉNY MINDENKINEK!
Néha egyszerűnek tűnik a hirdetéseken, de nem olyan gyors🥲 ez nagyon megterhel, inkább játssz stresszes játékot😤😩
Nem jo mert sokáig tölti nekem vagy 2 órát töltötte
Ugyanúgy, mint minden játékban! Sokkal több tervezési lehetőséggel kell rendelkeznie, esetleg napi díjakkal és jutalmakkal, mint például emelések vagy pontok, valamint esély különleges dizájntárgyak megnyerésére. A pontrendszernek több pontot kell kínálnia a speciális játékdarabokért.
A történet nagyon nem helyénvaló, mert vannak beszédek egy lány és egy fiú között, és ez nagyon nem helyénvaló. TELEPÍTÉS!!
Ha nem szereted a hirdetéseket a szintek között. 2 percenként, akkor ne töltse le ezt a játékot. Nagyon jó játék, de az elkövetkező órákban CSAK a reklámok miatt törlöm. IRRITÁLÓ
My Home Design - Modern City Mõistatusmängud xnhy
Szeretem ezt a játékot. Ez nagyon tárhelytakarékos. A grafika is szép, és a játékok olyan egyszerűek, mint a többi lakberendezési játék. Ezt azoknak ajánlom, akik ezt tervezik, de kétségeik vannak
Cooking Tycoon Fritidsspill xxbr
Ez egy csodálatos játék, nagyon tetszett. Aki építész akar lenni, azoknak jó ez a játék🤩🤩...de én 4 csillagot adok rá, mert a reklámok túl sok
My Home Design - Modern City እንቆቅልሽ yfjf
Több idő van a 3. mérkőzésre, mint a tervezés, elveszi a szórakozást. A kialakított 2 helyiségben 30+ meccset kellett játszani. Nem menő. Eltávolítás.
Nagyon jó, és nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon szórakoztató, és ha nincs érméd, akkor csak érméket szerezhetsz. Ez a játék 5 csillagot érdemel.