Post by luhelsioclinual on Feb 6, 2022 7:29:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem kõik häkkida ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Kena mäng, kuid teenitud raha on liiga vähe võrreldes projekteerimiskulude kasvuga. Palun töötage selle kallal.
Annan sellele 1 tärni ainult seetõttu, et te ei saa sellele 0 tärni anda, probleem seisneb ka selles, et see lakkab pidevalt ja ma kustutasin asjad oma sisemälust ja see ikka ei tööta.
Mulle meeldis see mäng, jõudsin tasemele 252, ei jaksanud enam...liiga palju reklaame! Tuli see desinstallida.
sain tasu millegi eest, mida ma ei tahtnud. ja nad ei pöörduks tagasi
sellel on palju reklaame ja mööbel on selle eest üsna kallis
Taas on mängutootjad veendunud, et mäng on piisavalt raske, et sundida teid selle lõpetamiseks raha kulutama. See on vastik ja väljapressiv. Desinstallitud
See on armsa mängu tüdrukud
Mulle meeldib see mäng, sest see näitab kaarti, mida peame järgima ja muutma selle samaks, kuid sellel on nii palju lisandeid, palun parandage see ja mulle meeldib see mäng 🎮 niiiiiii palju aitäh
see on hämmastav mäng ja mulle meeldib see asi, mille olete lõpetanud, see näitab teile enne ja pärast
see on nii lõbus, kuid soovin, et münt ei rannikuks liiga palju
DIY Fashion Star - Design Game 角色扮演 ipz
See on tore mäng, kuid keskel palutakse teenida münte ilma selleta ei saa me midagi kasutada ja võimalusi on väga vähe
Ma tahan anda 1 tärni, sest koguda raha kalliskividest, nii väga kehv mäng
Niiii palju reklaame...see on täiesti tüütu. Lisaks on sisustus ülikallis, nii et kulutate raha teenimiseks rohkem aega mängude mängimisele kui sisustamisele
lihtne ja lõbus rakendus. Mulle meeldib lõõgastuda ja rakendusega mängida.
see on tore, aga ära mängi palju, muidu on sul peavalu nagu minul
Mulle see mäng nii väga ei meeldi, sest sa pead, sest sa pead mängima oma raha eest, kuid see pole isegi sinu maja, magamistuba, sa pead mõned asjad alla laadima, nii et see raiskas andmeid
OLE TEADLIK JA OLE ETTEVAATLIK! Nautisin seda mängu seni, kuni maksin krediitide eest, mida ma ei saanud. Võtsin arendajatega ühendust, kuid nad on otsustanud mind ignoreerida. Minu soovitus...mängige mängu, kuid ärge andke neile raha!
see mäng on väga tore..ma armastan seda nii väga..näeb välja nagu päris kodu, et peame selle ära kaunistama..
See mäng on lõbus, kuid asjad on väga kallid ja tasemed väga rasked
My Home Design - Modern City پزل kekr
Mulle meeldib see mäng, kuid see ei anna teile tasuta abi ega midagi, et jõuda järgmisele tasemele. Vajab selle kustutamisele mõeldes pisut täiustamist. Andke mingit abi
See on teie põhiline match 3 sisekujundusrakendus. Kõik on suurepärane, välja arvatud see, et see lõikab mind keset tuba välja.....See on olnud väga masendav! Ma ei taha kustutada, kuid ma ei saa mängida, kui see jätkub. Täname teid oodatud koostöö eest selles küsimuses.
Ma naudin seda, ma lihtsalt loodan, et reklaame oleks vähem. Ma saan aru, et peate teenima ja kõik, kuid see on üsna tüütu. Loodetavasti leiate tee sellest mööda. Aitäh kogu teie raske töö eest selle mängu kallal💖
Las ma ütlen teile midagi, ma armastasin seda mängu. 87. tasemele jõudes läks aga minu jaoks ülimalt keeruliseks. Pidin vaatama reklaame, et saada Diamonds pomme ja asju ostma, kuid ikkagi ma ei võida. Kas võitmiseks peab mulle meeldima, et ostan komplekti ja maksma? Mulle see mäng enam ei meeldi, see tahab hetkel lihtsalt kasumit. Väga pettunud.
Mulle meeldib kujundada asju, millest leian rõõmu ja õnne, nii et mulle lihtsalt meeldib see mäng
Arvasin, et see saab olema lõbus kaunistusmäng, kuid mind pommitas taas match-3 elustiil. Vaatan alati läbi kõik ekraanipildid, et veenduda, et see pole üks, kuid ükski pilt ei näidanud tegelikku mängu!
See on hea ja teil on pidevalt uus ruum kaunistamiseks, kuid probleem on selles, et kui jõudsite pusle tasemel 800, on see täpselt seal kinni ja te ei saa mängida midagi peale taseme 800.
Mäng on okei... Aga mul oleks hea meel, kui annaksite meile rohkem valikuvõimalusi mööbli ja muu osas, valikuid on ainult 3. Peame teenima raha, mängides minimängu pärast iga sammu, mis sundis mind selle mängu desinstallima.
Mulle ei meeldi see reklaam
Tahaksin anda sellele 5 tärni, kuid sellest on möödunud üle nädala ja uusi tasemeid pole. Mõtlen tõsiselt desinstallimisele
Mäng on fantastiline....aga selles mängus on probleem, et mulle ei meeldi need mängud, mille olete oma mängude sees andnud.# Jelly game's.Sa pead sobitama tarretised, siis saad raha tee midagi. See on hea, aga tarretised pole head. Palun paranda see viga. Seetõttu hindan seda 4 tärniga 🌟🌟🌟🌟. Kas mul on õigus või mitte, ma ei tea, aga ok, mäng on päris tore. Olen sellest huvitatud, kuid mitte liiga palju. Aitäh .....😊😉😉 # Tarretised ära unusta neid parandada ......?🎉
Rõõmutu, täis reklaame, tasuline, mängu 3 prügi.
माई होम डिज़ाइन - मॉडर्न सिटी पहेली mhvh
See on tõeliselt lõbus mäng. Aga....!!! Iga matš annab teile umbes 500–650 dollarit münti. Siis kulutate iga toaeseme peale umbes 700–1200 dollarit. Nii et mängite 2 ringi, et endale lubada 1 eset. Need annavad teile võimaluse hankida vaatamise ja lisamisega rohkem münte. See on hea, kuna saate midagi vastutasuks (rohkem münte). Kuid kui uus matš algab, lisatakse teile umbes 30 sekundit. Seejärel annab see lisamine teile veel 15 sekundit "mängu proovimiseks". See on nagu lisamine lisamises. See on hull.
Mäng on väga hea, kuid niipea, kui selle desinstallite, kaotate kõik oma andmed ja te ei saa oma viimasest kujundusest enam mängida. see on minu jaoks tohutu negatiivne külg, sest võib-olla keegi muudab oma seadet või ta mobiil läheb katki, nii et ta peab alustama esimesest sammust. See on rediculus.
Piisavalt lõbus mäng. Tõesti lõbus. Peamine tehing on see, et teenite juveele, kuid te ei saa neid ilma pärisrahata sisse sulatada. Unusta ära. Teil on juba reklaamid. Sa teenid raha nii. Võib selle tõttu desinstallida. Ärge kunagi saage mööda täpselt veel ühest tasemest, mida on vaja taseme lõpetamiseks. Murrab voolu ja hoo. Lõbus muutub kiiresti frustratsiooniks. Ja te ei täienda kunagi energiaallikaid ilma pärisraha või juveelideta. Ei maksa "tasuta" mängu eest. Ma jätan tasulised mängud vahele.
Nii et otsustasite ühel hommikul ärgata ja rikkuda minu lõbu. Jumala eest on see ainus mäng, mis mul telefonis on. See uus versioon tundub mulle mänguasjana ja nii ebaküps. See värskendus ei olnud vajalik.. Ma vajan oma mängu tagasi. 😢😠
Varem nautisin seda mängu ja nüüd kuvatakse ainult viga ja see ei lase mul sellega üldse tegeleda. Desinstallisin ja uuesti installisin ning midagi pole muutunud. Ikka ei saa selle peale
see mäng ei vastanud minu ootustele, ma arvasin, et teil on palju valikuvõimalusi, kuid saate valida ainult 3 hulgast, ma mõtlen, fotodel tundub see lõbus, kuid pärast installimist olin väga pettunud, et neid on väga vähe valikud sellisel mängul peaks olema rohkem kohandamisvõimalusi, pole mõtet omada ainult 3, mängud on palju paremad kui see ja neil on rohkem dekoratiivesemeid, ärge kunagi installige seda, see on väga igav ja rumal 🖕🖕🖕🖕👎👎👎👎
Ma armastan neid mänge, ma lihtsalt soovin, et te ei peaks kulutama päris raha, kui teie käigud otsa saavad. Ma arvan, et see on nii rumal, kuid peale selle on väga üksikasjalikud kujundused ja mulle meeldib see
Wow mulle meeldis see mäng väga
See on nii tore, et peate selle mängu alla laadima. Mulle ja mu poiss-sõbrale meeldib see mäng Mehhikos ja see mäng annab mulle ideid moodsa maja kujundamiseks. Mu poiss-sõber on Lõuna-Aafrikas ja kui tal on sünnipäev Mehhikos, üllatan teda majareisiga, see näeb suurepärane välja, see on tema parim sünnipäevakingitus.
Ma annaksin sellele 4 tärni, kuid Google'i mängureklaamid jäävad külge ja mul on raske oma mängu juurde naasta. Masendav!!
Siiani ei saa ma "öö tähtedega" tuba täis. Miks nii? Kuigi ma lõpetan toa enne seda. See on nii masendav
mäng on tõesti lõbus, soovitan teil selle eest maksta, sest see on Vicki nii lõbus, et saate kujundada oma unistuste elutoa köögi magamistoa. kui mündid otsa saavad, saate seda mängu mängida ja mäng on nii lõbus ja ma arvan, et see meeldib teistele, sest mulle meeldib see
Mulle see mäng meeldis, aga nüüd enam mitte nii väga. Mängin puslet rohkem kui ruumi kujundades. Ma tegelen kodukujundusega ja mitte eriti mõistatustega. Kogute oma raha, kuid see läheb kiiresti. Nii et olen lõpetanud.
Need mängud on liiga rasked, mis see matš 3 siis liigutab? Mulle ei meeldi kõik need keerulised mängud, ma eelistan sõnamänge, need esitavad teie ajule väljakutse, see ei sunni teid liigutuste tõttu uuesti tegema ja uuesti tegema, tegelikult saate ostlema ja lõbusaid sõnamänge mängida, teha rohkem sarnaseid minu kahe lemmikuga, WORD ELU, ja SÕNADE MAJA, need on lõbusad, ühes on tähed üles-alla ja teine on tähtede ring, mul on mõlemad juba täidetud, ootan lukustatud ruume, mis ütlevad, et varsti tuleb, ma olen valmis!
Alguses oli kõik ok, kuid siis hakkas see kokku jooksma, kui ma Cany mängu mängisin ja see ei lase mul mängus midagi teha, kui see jookseb kokku ja isegi muusika mängib telefoni sulgemisel, palun kontrollige ja muutke seda (üks täht ja pool)
mäng on hämmastav ja sellel on palju toredaid pilte ja põnevat mängida
Sest rumalaid reklaame, mida ma vihkan seda mängu mängides 😡😡😡
Liiga palju lisab mida kunagi. Ma armastan seda mängu, kuid probleem on liiga palju ja vaja alla laadida rohkem tube, mis on lukustatud ja kui mul pole internetti või mul on internet, reklaam ei saa seda peatada, kuid mulle meeldib maja kujundada. Ja ka tänan teid selle mängu värskendamise eest, ma hindan 3 tärni, sest see on suurepärane töömäng..👍👍👍
see mäng on nii lahe, aga mulle ei meeldi, et sa pead raha saama, mind ei huvita, kui sa seda ei vaheta, on hästi ❤❤❤