Post by resenrederi on Feb 6, 2022 11:30:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buddy Toss ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buddy Toss IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک استقامت ▞▞▞
▞▞▞ Buddy Toss 2022 version ▞▞▞
قاتل زمان خوبی است اما تبلیغات کمی بیش از حد است
سرگرم کننده و سرگرم کننده است فقط باید صدا را تغییر دهید ....
من بازی را دوست دارم که همیشه باید با پرتاب جنایی قبل از میلاد شروع کنید، این بازی به شما امتیاز ستاره می دهد
خوب است، اما خرید برخی از پوسته ها سخت است. همچنین زمانی که به رفیق خود در ارتفاع 200000 متری در هوا شلیک کنید، بازی سریع می شود، سپس گرفتن رفیق را بدون تعیین زمان مناسب تقریبا غیرممکن می کند.
این بازی خنده دار است
Apk free game.free.rise.hole.up.io.love.balls.toss.up - جوجه بر روی کهکشان برای انتخاب ستاره ها!
این شگفت انگیز است
Soccer Super Star - Bóng Đá Thể thao kksb
بازی خوبی است اما... باید یک رئیس بی نهایت اضافه کنید تا این بازی به شدت چالش برانگیز شود... خداحافظ.
این بازی برام خونه زندگی نذاشته👍👉
من 3 ستاره گذاشتم چون بازی به من لبخند بزن من عاشق این بازی هستم لطفا بازی های لذت دیگری مثل این بازی بسازید 😻😻😗😗😙😙😙😘😘😚
Buddy Toss Vabaajamängud fjau
Buddy Toss Casual tkja
من: من از این بازی متنفرم :/ خواهر:چرا من:چون تبلیغات زیاد هست
Buddy Toss Boshqalar fudu
بازی خیلی،خیلی،خیلی عالیه.و 11 ساله هستم.و من عاشق فضا و اعداد بزرگ هستم.پس این بازی برای من 5 است.
خنده دار و همه چیز به جز تبلیغ در آگهی در آگهی، بعد از 1 یا حداکثر 2 پرتاب یک تبلیغ دریافت می کنید، آن را می بندید و یک آگهی جدید دریافت می کنید، آن یکی را می بندید و به یک برنامه دیگر به فروشگاه بازی پرتاب می شوید ... مانند holy fk تا به حال این همه تبلیغات را در یک بازی ندیده ام...
عالی خیلی بازی خوبیه من که خیلی راضی ام پیشنهاد میکنم شما هم دان کنید
بازی بدی نیست
چقدر باحاله حتما دانلود کنیید وگرنه از دسته درفته
Buddy Toss برای PC: دانلود رایگان - ویندوز 7/8/10 / مک - Pcmac ...
واقعان خوبه من ده تا ستاره کمه
من می دانم که همه چیز به پول مربوط می شود، اما من حتی نمی توانم بازی کنم زیرا تبلیغات هر ثانیه ظاهر می شود ...
بازی خیلی خوبی هست پیشنهاد میکنم دان کنید... و فحش هم ندید بگید بازی خوبی نبود!
این بهترین بازی است که من آنقدر از بازی کردن آن لذت می برم و وقتی به سطح شناخته شده ای می رسم فوق العاده هیجان زده می شوم و دوست دارم با برادر کوچکم بازی کنم، بهترین زمان است. من 11 سالمه و واقعا اهل این بازی ها نیستم ولی بدونم که عاشقم😁😊😍🤟
Buddy Toss Pro příležitostné hráče zisl
لطفا اگر من را آزار می دهد تبلیغات را حذف کنید
بنابراین، این بازی خوب است، اما، لطفاً تبلیغات را حذف کنید، هر بار که میمیرم یک تبلیغ ظاهر میشود. لطفا برخی از تبلیغات را حذف کنید.، با تشکر.
سلام رفیق این خیلی خوبه که بازی فوق العاده خوبیه و باید بازیش کنی
دانستنی های حیوانات für Android - APK herunterladen
iphone - تعمیرات موبایل
این بازی بسیار بسیار ضعیف است
بد است، می توانید سعی کنید کمی بازی کنید، احتمالاً به دلیل تبلیغات، به طور جدی ریستارت 2 را فشار می دهید. 😒 مثل آنهایی که هر دکمه در آن تبلیغ است، اوه صبر کنید بله همینطور است و وقتی ضربه میزنم مثل اینکه شما به بدی خود ضربه نزده اید
بازی بد نی دو ستاره دادم بخاطر تتلو
Buddy Toss कैज़ुअल गेम blz
مرده میخوره زمین چه صدایی میده😂😂 ولی بازی خوبیه عشق میکنم مرده ناله میکنه
عالی