Post by resenrederi on Feb 6, 2022 11:21:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több minden hack ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade wtd
Jó móka, hogy nem vagyok olyan gyors, mint régen
A játék határozottan úgy van megalkotva, hogy pénzt kell költenie a játék folytatásához, különben sokáig kell várnia a játékra. Ha videókat nézel, hogy feltöltsd. Minden hirdetéshez csak 1 üzemanyagpont jár, de egy körben 10 üzemanyagpontra van szükség. Rendkívül nehéz átmenni egy szintet még érmékkel való fejlesztés után is. Az utasok várakozási ideje rövidebb, még a hosszabb frissítés is. Túl sok felkészülési időt vesz igénybe. Szórakoztató játék, de sok kellemetlenséggel jár.
News vlae - RSS
Az egyetlen ok, amiért nem adtam öt csillagot ennek a játéknak, az az, hogy még nincs elég szint. Győzd le a játékot néhány héten belül. Több szintre van szükségünk! Ezt leszámítva nagyon aranyos játék.
A játék közepén kikapcsol, és azt írja, hogy a kapcsolat megszakadt. Amikor semmi ilyesmi nem történik. Emellett sok rossz vélemény is van. De téged semmi sem érdekel.
SZERETEM EZT A JÁTÉKOT. De játék közben nem tudok kattintani semmire. A vásárlók pedig kezdenek türelmetlenkedni, majd a bsm elveszített 6-8 ügyfelet, és emiatt nem tudja megverni a Levelst. Pls javítás 5 csillagos értékelést ad, ha megteszi.
Egy igazán szórakoztató játék egyedi játékmenettel. Nagyon izgat minden szinten. De miért 1 csillag? A GYÉMÁNT A gyémánt a pénzéhes játékok jele. Nagyon nehéz megszerezni 1 gyémántot, és 350 vagy több mosolyt összegyűjteni nehéz feladat, és túl sok szintet igényel a játék. És túl sok gyémántra van szükségünk egy olyan frissítéshez, hogy nem élvezhetem újra ezt a játékot. Tehát kérem, törölje le teljesen a gyémántot.
Airplane Chefs - Cooking Game આર્કેડ rjbn
Nagyon jól éreztem magam. Amíg el nem fogyott az üzemanyag. Más játékok ésszerű időzítővel rendelkeznek, vagy akár szíveket is kínálnak jutalmul a szint megnyeréséért. Ennek a játéknak ezt valószínűleg hozzá kell tennie. Te tényleg arra akarsz rávenni minket, hogy pénzt költsünk, vagy abbahagyjuk a játékot. Az időzítő egy kicsit túl hosszú. És igen, meg lehet nézni egy összeadást, de minél magasabb szinten vagy, annál több üzemanyagra van szükséged. Így sok hirdetésen kell keresztülmennie. Nem menő.
Szerelem játékok, mint például ez, ételt szolgálnak fel a repülőn utazó ügyfeleknek. Menő látványvilág, nagyszerű kihívások, és akkor már csak online... de miért? Tökéletes 5 ☆ értékelés lenne, ha nem lenne ez az apró probléma, mivel ritkán van internetem. Remélhetőleg offline is játszhatóvá tudod tenni játékaidat (más főzőjátékaiddal is). Nagyon szuper játék viszont
Airplane Chefs - Cooking Game APK 4.0.1 Letöltés Android - com ...
Star Chef 2: Restaurant Game APK letöltés androidra
MAME4droid egy változata iMAME4all (feltört iPhone, iPad) az Android, mindegyik által kifejlesztett David Valdeita (Seleuco) kikötő MAME
Nagyon szeretem ezt a játékot. De az üzemanyagtöltés örökké tart. 😭 kérlek rövidítsd le. ☹
Igen, addiktív játék, de a frissítési arány nagyon magas. És nagyon nehéz, amikor a gép hátuljába kell mennünk, és sokat veszítünk, ha mosolyog. Nagyon jó lenne, ha lenne egy extraattwndant, aki fel tudna szolgálni néhány ételt, hogy ne várakozzon, vagy ilyesmi. Hát ez egy szép játék. Én ajánlom. Ezenkívül javítja a koncentrációt és a többfeladatos készségeket. Kérem, tegyen lépéseket. Köszönöm.☺️☺️😊😊
Локикрафт Pelihalli amnc
Airplane Chefs - Cooking Game آرکیڈ ulcz
Imádom a játékot, amikor játszhatok, folyamatosan bezárul, csak azért nyitom meg újra, hogy újra bezáruljon, ami frusztráló
Frozen nem tud kilépni a hirdetésből.
Ez a játék lehet sokkal jobb! Túl sokáig tart az üzemanyag feltöltése, és a londoninál folyamatosan hálózati hibát kapok, pedig a WiFi teljesen rendben van! A frissítések nevetséges érméket kapok, de nem kell hozzá sok drágakő sem! A játék törlését fontolgatom a frusztráló FRISSÍTÉS. 4 ország vár a feloldásra, és ez így van már évek óta. Nagyra értékelem az extra üzemanyagot a játékodhoz, amely folyamatosan megszakad, de ez még mindig megtörténik.
Nagyon élvezem ezt a játékot, de szeretném, ha megszüntetnék az üzemanyagot a játékhoz. Alapvetően 2 másik játékkal játszom, és alapvetően egyikhez sem kell "üzemanyag" a játék folytatásához. Különben remek játék!
A tapasztalataim jók voltak, de szeretném, ha lenne offline verzió, mert most kezdtem el utazni, és nem tudtam játszani, mert ez egy online játék 🙃
Élvezem ezt a játékot, de 1 csillagot adok neki, e. e., sok véleményben ugyanazok a panaszok, mint én, és úgy tűnik, senki sem akar válaszolni. Túl sokáig tart az üzemanyag utántöltés. Még soha nem játszottam olyan játékkal, aminek több mint 8 órába telt élete feltöltése. Ha ezt javítanák, vagy ha valaki legalább válaszolna, ez a játék sokkal jobb értékelést kapna
Még ha nyersz is egy szintet, az életed lecsökken, majd ha az övék egy hirtelen hálózati hiba, akkor az élet is kimarad, de a játék nem szünetel, automatikusan újraindul!!! Egyáltalán nem tisztességes... Tegyünk valamit a tankolás körül... Srácok, ne adjatok több gyöngyszemet 💎 mint érmét 🙏 😔
Free military flight simulator games, Go talk now app for android, ... Baking soda in cat litter tips, Exarchic greek monastery of santa maria di
Szórakoztató játék, de évente csak néhány alkalommal adnak frissítést, egyszerre csak egy új városi célponttal. Ezek a városok csak néhány alkalommal fejeződnek be. És minden szinten csak 50 kreditet adnak, és minden szint csak 2 kredittel kezdődik, de néhány szinten akár 10 kreditet is elérnek. Tehát ha megpróbálod befejezni a várost, az örökké tart. Ez azután megakadályozza, hogy „dobásra kerüljön”, ami azt jelenti, hogy nehéz megjegyezni, mit csinált egy szint teljesítése érdekében, így elveszett.
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade dpz
Azért kaptam ezt a játékot, mert a Youtuber azt mondta, hogy ez a játék könnyű volt, eleinte könnyű volt, de a 20-as szinten egyre nehezebb lesz, és még több tennivalót adnak hozzá, és már csak 5 másodperc és 12 dolgod van, ha végeztél az első landolással. hely dolog. Ez egyre nehezebb és nehezebb, így nem kap ez a játék.
Take Cooking Fever to new heights with Airplane Chefs! Cook delicious meals and desserts and serve them on the commercial flights in this FREE highly
Ne töltsön le egy derék időt a játék lezuhant minden alkalommal, amikor játszik
4-5 csillagos értékelést adtam volna ennek a játéknak, ha csak új helyszíneket adnak hozzá ahelyett, hogy csaknem 2 hónapig várakoznának.
Imádom ezt a játékot .. nagyszerű és időigényes .. az egyetlen probléma az, hogy minden olyan sokba kerül, jobb, ha menteni kell a gyémántokat.
Az egyetlen kifogásom ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy húzni kellett az ujját az összes feladat elvégzéséhez. Sokszor elpazarol, főleg, ha a tálcára húztuk az elemet, de nem megy, hacsak nem csináljuk keményen, és néha fáj az ujjam is. Jobb választás lenne, ha van lehetőségünk húzós vagy koppintási módot használni (én jobban szeretem a betűt). Jó játék, de a húzós módszert már nem sokan kedvelik, helyette a koppintás. Remélem, hogy javaslatom segíthet.
TELJESEN szeretem ezeket a játékokat, de ez teljesen más, mint a Főzési Láz, itt "üzemanyag" kell a pályákhoz, és ha elfogy az üzemanyag, várnod kell, hogy újra játszhass, VAGY VÁSÁRLJON drágaköveket az üzemanyag utántöltéshez. Szó szerint fizetsz MINDENért... NINCS KAZINÓ, kapsz "napi" ingyenes érméket (maximum 300), vagy játszol, vagy FIZETsz, nem rajongsz túlságosan ezért, úgy gondolod, nem ragaszkodsz a főzési lázhoz, ÚT. JOBB jutalmak plusz folyamatos játék!!!
Chef cooking the eggs needs training on cooking omelet and scrambled egg ... We had the hotel arrange pickup from airport as our flight arrived 0055am.
A játék nagyon szórakoztató, és a gyerekemnek és nekem tetszik. Úgy értem, hogy az alkalmazások úgy keresnek pénzt, hogy drágaköveket vásárolnak frissítésekhez stb. Azonban nevetséges, mennyit kell várni az üzemanyaghoz. Ha egyszer elérsz egy szintet 10 üzemanyaggal, már csak 5 játékot kapsz, majd egész nap várnod kell, hogy még 5 alkalommal játssz. Nem bánnám drágakövekért fizetni, ha az üzemanyag-idő ésszerű lenne (12 perc = 1 üzemanyag). Sajnos nagyon hamar meg fogjuk unni ezt a játékot.
Airplane Chefs - Cooking Game hozta létre fejlesztő csapat Nordcurrent a műfaj Árkádjátékok. Android Top nyújt valamennyi változatát Airplane Chefs
Ez egy nagyon jó játék, de a frissítések nevetségesen drágák, különösen azért, mert nincs sok lehetőség gyémántszerzésre. Ezenkívül még sok repülőtérrel kell frissíteni
Csodálatos játék, de jobb lenne, ha nem tartana sokáig az üzemanyag újratöltése. Mintha az idő legalább fele nagyszerű lenne. Körülbelül 3 hét játék után azt is észrevettem, hogy nehéz a gyémántokhoz jutni, ami szívás, mert a legtöbb frissítéshez gyémánt szükséges. Csodálatos lenne, ha az érméket gyémánttá alakítanám, vagy ha több gyémántlehetőség lenne.
Akárcsak a játék...könnyen követhető..nagyon élveztem játszani...csak annyi, hogy megengedi a játék megnyitását vagy elindítását...eltart egy ideig, mire elindul...
Ez egy jó alkalmazás, de Sydney pontban a 25. szint után nem szolgálják fel megfelelően a zöldlevet. Az utasok kérik a gyümölcslevet, de nem tudjuk kiönteni, a sárga lé pedig megfelelően van felszolgálva, de a zöldlevet nem tudja kiszolgálni az utasoknak, ezért nem tud átmenni a szintre. Javítsd ki a hibát a lehető leghamarabb.
Ez a játék szórakoztató és addiktív, DE az, hogy korlátozottan játszhatok, nagyon frusztráló. 2, 5 vagy 10 gázt kell használni minden szinten, és a maximális gáz egyszerre csak 50. Ha ez nem így lenne, 5 csillagot adnék a játéknak.
Teljesen nagyszerű játék, de érméket és gyémántokat kell használnod ahhoz, hogy át tudd lépni a szintet. Utálom az üzemanyagra várni, hogy játszhassak, de azt hiszem, ez jó dolog, ha nem, egész nap játszom. Az egyetlen probléma most az, hogy folyamatosan kijelentkeztet/összeomlik, valahányszor játszom a londoni játékot. A legbosszantóbb az, hogy kijelentkezik, amikor elindítom a játékot, és elhasználja az üzemanyagomat, ami frusztráló, mert várnom kellett a játékra. üzemanyagot tankolni. Fejlesztő kérem javítsa ki!!
Őszintén szólva, öt csillagos minősítést adtam volna ennek a játéknak, de nem tudtam volna, mert mennyi gyöngyszemre van szükség, és mert azt mondtátok, hogy hamarosan új területeket nyittok több mint egy évre. Véleményem szerint ezeknek a helyeknek nem kellene olyan sokáig megnyílniuk. Nagyszerű, hogy megvannak a helyeink, és hogy úgy tűnik, ti dolgoztok ezen, de mostanra több helyünk kellene.
Először is szép volt a játék. De aztán amikor elkezdtem főzni, a vásárlók túl éhesek és dühösek lettek! A 11. szint után most nem lehet játszani. Az is elkezdett f*gyni.
4,99⭐! Kicsit költséges lesz az összes ⭐ megszerzése minden egyes játékhoz!!!