Post by resenrederi on Feb 6, 2022 11:18:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieograniczony zasób ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam ten gane, ale kiedy dochodzisz do poziomów, które tworzą naleśniki, prawie niemożliwe jest zdobycie jakichkolwiek kluczy. Powinna to być dla nas opcja zakupu dodatkowych kluczy, jeśli ich potrzebujemy.
Super gierka ,nie za dużo reklam ,dużo rzeczy jest bezpłatnych co jest usprawiedliwieniem plusem bo można sobie fajnie pograć bez głupich ograniczeń
Naprawdę lubię tę grę. Jednak jestem na poziomie 148-1 i wyrzucam jedzenie zamiast rozdawać jedzenie. Właśnie próbowałem zaktualizować i nadal robi to samo
Crazy Diner: Cooking Game உத்தி vlx
Crazy Diner: Cooking Game Strategi hcr
To samo zło nie mogę zainstalować?
Crazy Diner: Cooking Game Stratēģiskās spēles ier
moja żona uwielbia tę grę .. nadal nie działa lub nadal się ładuje .. stało się to, kiedy zaktualizowałem tę grę .. pomóż mi
Fajnie, ale w części z grami jest dużo oszukiwania
Jest bardzo dobry do grania na większej liczbie poziomów, a także bardzo podekscytowany grą. Kiedy odblokujesz nowe poziomy i aktualizację. A także trudny tryb, który również staje się zbyt późno, aby go otworzyć
Uwielbiam tę grę, ale reklamy nie są zabawne, rozumiem, że potrzebujemy reklam, aby uzyskać bezpłatne przedmioty, ale za każdym razem, gdy kończę poziom, są reklamy i ciągle mi to przeszkadza. Proszę, twórca tej gry jest w porządku, jeśli są reklamy, ale nie za dużo ...
Najgłupsza gra w historii! Klienci przychodzą bardzo wolno, więc nawet jeśli jesteś szybki, nie możesz w ogóle łączyć, a niektóre poziomy są celowo zaniżone, więc nie możesz osiągnąć swojego celu. Nie płać za tę grę!!!!
Jest ok, ale tak naprawdę nie dają wystarczająco dużo czasu na gry na czas, a jeśli chodzi o polubienie, nie dają wystarczająco dużo ludzi
Dobrze.
Są reklamy mimo wykupienia pakietu który miał je usunąć
Ta gra to OSZUSTWO Obejrzałem film, aby ulepszyć przedmiot i nie zrobił absolutnie nic, a to nie jest pierwszy raz Po obejrzeniu filmu i nic nie zrobił, obejrzałem go ponownie i zadziałało, ale w zasadzie sprawia, że oglądamy więcej niż jedna reklama to oszustwo👎
straciłem ponad 500 klejnotów po ponownym uruchomieniu urządzenia. proszę naprawić ten problem
Kocham tą grę. Ale za dużo reklam. Co 2 poziomy, które kończę, pojawiają się reklamy. Prosimy o zamieszczanie reklam tylko po to, aby otrzymać nagrody i życie. Wystarczy, aby zrównoważyć twoją grę
To świetna gra, poza tym, że zamówienie zajmuje ludziom zbyt dużo czasu, więc nie udajesz się na niektórych poziomach, bez względu na to, jak szybko pracujesz. Sprawia, że myślę, że chcą, abyś wydał pieniądze na diamenty.
Spoko
Poziomy, w których musisz podać określoną liczbę dań, gra daje ustaloną liczbę klientów, udało mi się obsłużyć każdemu klientowi każdą zamówioną przez niego potrawę, ale na koniec mówi, że zabrakło mi klientów do osiągnięcia wyznaczony cel, jak to możliwe? Trzeba to naprawić, ponieważ zużywam moje dopalacze +3 dla klientów
Kochałem tę grę, jednak… teraz, gdy jestem coraz dalej (stary obszar filmowania), moja gra CIĄGLE się zawiesza. Ukończę poziom, ale gra będzie kontynuowana i nie mogę nic nacisnąć. Muszę go zamknąć, co powoduje, że tracę życie i wszelkie bonusy, które mogłem mieć, co jest frustrujące, biorąc pod uwagę, że w miarę postępów sytuacja staje się coraz trudniejsza, a potrzeba dopalaczy lub wydawania własnych pieniędzy rośnie tylko po to, by ominąć niektóre poziomy. Gotowy do odinstalowania. Niezadowalający.
Crazy Diner: Cooking Game Stratēģiskās spēles bnx
Podoba mi się ta gra.. Po prostu przeraża mnie motocyklista ocierający się o brzuch i robiący miny lol nie lol, ponieważ sprawia mi to dyskomfort. Moja 8-latka też czuła się niekomfortowo, kiedy grała na moim telefonie. Myślałem, że to tylko ja, ale... nie.
FAJNA GRA LEPSZA NIŻ INNE GRY O GOTOWANIU
Podoba mi się ta gra, w którą grałem z mamą, ale kiedy grałem, ciągle przegrywałem, nie rozumiałem, więc co się stało, że obsługiwałem tylko jedną osobę, która chciała tam porządek, niż przegrałem, ale wszyscy byli szczęśliwi i nie było mi smutno, bo dostali zamówienie, ale przegrałem, ponieważ nie podałem wszystkich potraw i jedzenia, na których chcieli, ale nadal nie działało, ponieważ podałem wszystko, co chcieli, ale nadal przegrałem niesprawiedliwe
Bardzo dobra gra
Zabawa i wyzwanie! Dałbym mu 5 gwiazdek, ale dostajesz tylko jeden klucz na poziom i musisz grać na każdym poziomie 3 razy.
To jest gra z błędami, z mnóstwem reklam. Po kilku dniach grania prawie niemożliwe jest robienie postępów bez płacenia gotówką za ulepszenia. Często istnieje możliwość obejrzenia reklamy, aby uzyskać niewielki wzrost. Kiedy to zrobiłem, mniej więcej w połowie czasu, gdy reklama się nie wyświetlała, gra uruchomiła się ponownie i straciłem postęp. Na początku było fajnie, ale skończyłem.
Crazy Diner: Cooking Game ยุทธศาสตร์ sdc
Gra jest fajna, ale próba przejścia niektórych poziomów może być frustrująca. Byłoby fajnie, gdybyśmy mogli zarabiać busters na każdym poziomie, który ukończymy. Dodatki są tym, co naprawdę mnie denerwuje.
Obecnie nie można grać, zawiesza się, gdy próbuję wczytać grę (lub nawet ładuje się, zawiesza się na średnim poziomie). Robi to od kilku dni, odkąd pojawiła się rzekoma aktualizacja (chociaż nie widzę niczego nowego). Zrestartowałem telefon, odinstalowałem + ponownie zainstalowałem grę i nadal się zawiesza, więc jest to problem z grą. Uwielbiałem grać w tę grę inaczej i nie mogę się doczekać zakończenia bieżącego wydarzenia, ale pozostanie to 1 gwiazdką, dopóki problem z awarią nie zostanie naprawiony.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Παιχνίδια arcade uqjg
Ponieważ najnowsza aplikacja aktualizacyjna zamyka się za każdym razem, gdy pojawia się reklama, musisz ciągle powtarzać poziomy, ponieważ się zamyka
Lubię tę grę, ponieważ jest łatwa do grania, a także uwielbiam odbudowywać stary budynek. Ale kiedy aktualizuję grę, boli mnie głowa, ponieważ jest totalny bałagan, nie mogę w nią grać, wszystko zrobiło się czarne! Żałuję, że go zaktualizowałem.
Świetny!!
Jestem na poziomie pizzy, który nie pozwala mi nawet wyjąć pizzy z piekarnika. Więc nie mogę przejść ani przejść poziomu. Za dużo reklam.
Crazy Diner: Cooking Game Strateginiai kjw
Ogólnie fajna gra i polecam😊
To naprawdę zabawne i uzależniające, ale jedyną rzeczą jest to, że nie mam dużo czasu i jest za ciężko, więc jeśli bardzo się staram, tracę całe moje serce i muszę poczekać, więc chcę, żeby było trochę łatwiej i my zdobądź więcej serc
Deweloper usunął moją ostatnią recenzję „zatrzymaj reklamy”. Rozumiem, że to darmowa gra, ale w porównaniu do innej darmowej gry, Twoje reklamy są poza granicami „wygody”. Umieściłeś już reklamy jako opcję szybkiego uaktualnienia lub bezpłatnych przedmiotów, ale dlaczego reklamy również pojawiają się ZA KAŻDYM RAZEM, gdy kończę poziom??
Sprawdź swoją długą reklamę "schowaj" (nie krótką), nie ma przycisku krzyża do zamykania reklamy i wymuszane jest ponowne uruchamianie gry za każdym razem! Denerwujący!