Post by resenrederi on Feb 6, 2022 11:06:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz daş kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Home Design 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooter Game Free Łamigłówki hwqf
Mən onun baloncukları vurmağı və tapşırıqları yerinə yetirmək üçün açarları almağı xoşlayıram; bir şey odur ki, barı düzəltdim, amma nədənsə o, köhnə natamam zolağa döndü və ona toxuna bilmir! Zəhmət olmasa bu səhvi düzəltməyə kömək edin, təşəkkürlər
Mən bu oyunu sevirəm 🤗😘
Yer qapısına çatmaq üçün 6 səviyyəni keçməlisiniz!!!
bu oyunu oynamağı sevirəm !!! yeganə problem odur ki, müəyyən bir nöqtəyə çatıram və o, mənim üzərimdə dayanır.
Dekorasiya bitməzdən əvvəl oyun təxminən 1650-yə keçir. Bubble shooter hələ də oynayır. Baloncuk oyunlarının oynanılması lazım olan vaxtların sayı daha bir dekorasiya edilməzdən əvvəl artır (doqquz oyuna qədər). Bu hissə incidir. Oyunu oynamağa davam etdiyim üçün deməliyəm ⭐⭐⭐⭐
Salam necəsiz super oyundu Çox Bəyəmət Əlinə .. ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ♧♧♧♧ ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ♡ ♡ ☆♡☆◇☆♡☆♡☆♡☆♡☆◇☆◇☆◇☆◇☆◇☆◇☆◇☆♡
Bu oyun mükəmməldir, lakin səviyyə 1308 problem yoxdur, kimsə onu keçə bilməz, xahiş edirəm problemi həll edin
Shoot Bubble புதிர் xqwj
Əla
Mən sadəcə bir çubuq quraşdırdım və onu açdıqdan bir müddət sonra bar yoxdur, çünki aşağıdakı səhvə görə ona 2 ulduz verdim, əks halda oyun yaxşıdır. XAHİŞ EDİRƏM MƏNƏ KÖMƏK OLSUN
Bu Oyun əvvəlində çox maraqlı idi, son səviyyəni görmək üçün çox həvəsli idim, lakin bütün səviyyələri bitirdikdən sonra YENİDƏ 1-CİDƏN BAŞLADI 😡😡😡
Parametrləriniz yüksək səviyyədədir
Mənim üçün çoxlu reklam var
Yaxşı oyundur, amma bu, məni iyrəndirdi, çünki əvəz etmək üçün yalnız bir obyekt üçün 6-8 düymə lazımdır 😠😠😠😡😡😡😡
Bubble Shooter - Home Design פאזל vkki
Çox əyləncəli və maraqlı oyun.
Bu çox pis oyundur və bu oyunda çox reklam var və bu oyunu çox pis bəyənmirəm ices-də siz də bu oyunu yükləmirsiniz, çünki bu oyun orada idi, çünki bu oyun nə vaxt idi? Mən oynayıram 250-dən 11-ə qədər oynayıram yenə 1-dən başlayır
Mən bu oyunu quraşdırmışdım və bir müddət oynamamışdım və mən oynamağa gedəndə bu, tamamilə fərqli bir oyun idi və indi silməyə gəldiyim üçün cihazımda olan oyun belə deyil. Play Store özlərindən utanmalıdır. Keçən heç nəyi yoxlamırlar
1650 səviyyəsində olduğum üçün məyus oldum və ona boş əməl etmək üçün başqa təlimat yoxdur
Çox reklam. Və həmişə geridə qalır.
Bu, həyatımda oynadığım sadəcə əla oyundur..... O qədər heyrətamizdir ki, biz evi dizayn edə bilirik və çox səviyyəli bubble shooter oynaya bilirik, deyə bilərəm ki, *2in 1* Əgər yeniləməlisinizsə, bu oyunu çox bəyənirəm. Daha çox müxtəlif məişət əşyalarına sahib olun Və mən bu oyunda daha çox səviyyəli və daha maraqlı etmək üçün tibb otağı üçün düşünürəm və düşünürəm ki, əylənmək üçün orada daha çox personaj olmalıdır və o da oflayndır.. Mən bunu bəyənirəm, lakin yuxarıdakı mövzular mümkünsə yenilənmiş versiyada əlavə etməlisiniz
Mən birinci mərtəbə olduğunu düşündüyüm şeyi bitirdim, mən hələ də oynayıram, lakin zəhmət olmasa, yeniləmək üçün daha çox otaq əlavə edin və ya evin kənarını düzəltmək üçün tapşırıqlara icazə verin LÜTFEN!!! Bu oyunu sevirəm, lakin daha çox tapşırıq lazımdır
Bu proqram əladır, lakin yalnız bir bəzək üçün dörd və ya beşə qədər düymə toplamalısan, bu, onu darıxdırıcı edir
Mən 2800plus səviyyəsindəyəm, lakin davam edə bilmirəm... çünki Tapşırıq daha heç vaxt görünmür... bu problemi həll edə bilərsinizmi?
Ən pis proqram.. rəng korluğu olanlar üçün seçim yoxdur... Həm də çoxlu reklamlar..
Bubble shooter ev dizayn oyunu hamısı yaxşıdır. Missiyalar, otaqların dekorasiya dizaynı və s. hamısı yaxşıdır. Növbəti yeniləmə tezliklə bu oyunda daha çox dəyişikliklər. daha çox otaq, missiya, gəmi, avtomobil, diskoteka klubu və film hazırlayın 🍿🎥 thetre room və s. və gün və gecə rejimi, temperatur dəyişdirmə seçimi, hadisələr əlavə edin və s. gecikmə problemi, səhv problemi, istilik problemi. bir problem də var. tezliklə problemləri həll edin.
Bu əla oyundur, lakin tanışlıqda yavaşdır
Oyunu sevirəm, lakin səviyyələr getdikcə daha çox düyməyə ehtiyac duyduğundan daha çox düymə daha yaxşı olacaq.. Sadəcə bir düymə üçün çətin səviyyədə oynamaq çox əsəbidir 😤... Məni istəyirəm Oyunu silmək
Oyun xarab oldu və bir neçə dəfə telefonumu yenidən başladın. Vaxtıma heç dəyməz
yaxşı vaxt keçirmə oyunu
Əvvəlcə yaxşı idi, sonra açarları olsa belə, mənə tapşırığı yerinə yetirməyə icazə vermədi
バブルシューター - Bubble Shooter パズル bccl
Heç bir şans yoxdur 🤭😊😇heç kim bu oyunun mükəmməl olmadığını deyə bilməz 😚🤑🤭Mən 2 otağın kilidini açmışam 💒🌳🧘♀️🔋Hər şeyi açmışam- 👓🧤🧥🧦🧥🧦👩🧥🧦👗👩👥 💄🪥🧼🪟🪑💐möcüzə Bu gözəl ❤oyundur 🎮👏❤😀Mən onu sevirəm və ona 5 🌟🤩ulduz verəcəyəm 🌟🤩✨😀
İndi nə edəcəyimi etmək üçün tapşırıqlarım tükəndi
Bu, böyük bir oyundur, bütün yollardan biri, oyunu atmaq şansı kimi.
Bu oyunu sevirəm, o, asandır və reklamlar qısadır.
Həddindən artıq çox reklam və video. Bundan həzz alıb-almadığınızı görə bilmirsiniz.
3420 səviyyəsindən sonra irəli getmək mümkün deyil
Save the Masters Arcade icw
Zəhmət olmasa səhvləri düzəldin. Hər dəfə proqramı açanda məni toyuqların olduğu yola aparırdı. Həm də mebel seçmək istəyəndə ev yoxa çıxır və yalnız ağaclar və kündələr görünür. Bu oyun əyləncəlidir, lakin səhvlər getməlidir. Zəhmət olmasa düzəldin
Çox gözəl oyundur yüklü tama💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Gözəl oyun və bu oyundan həzz alın
👍👆😘eladır.
Bu fantastik oyundur və reklamlar da qısadır. Mən bu oyundan həzz alıram. təşəkkürlər.