Post by luhelsioclinual on Feb 6, 2022 7:35:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklāmas kodi ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Minion Rush: infinite run game · Gameloft SE · Official Minions and Despicable Me endless runner game. Idle Miner Tycoon: Gold & Cash · Kolibri Games.
Spēle ir intresanta un jautra.
Viņi pārtaisīja spēli. Solītie priekšmeti un progress tiks saglabāts. Progress NEtika saglabāts, un vienumi tika samazināti un mainīti, lai tie būtu pilnīgi atšķirīgi, izņemot izskatu. Turklāt viņu klientu atbalsta biļešu prasības ir smieklīgi pārmērīgas, un, ja pieļaujat VIENU kļūdu, VISS ir jāievada no jauna. Atinstalēta un vairs nekad netiks instalēta spēle no viņiem. Rediģēt: es redzu, ka gameloft saka, ka viņi progresu ir pārveidojuši par vienumiem vai žetoniem. Tas ir pilnīgs un pilnīgs bullsh!t!!!! Mēs nevēlamies priekšmetus vai žetonus, mēs vēlamies, lai mūsu faktiskais progress, banāni un minioni atgrieztos tur, kur viņi ir!!!!!!! Atbilde Gameloft: Es varu nepārprotami garantēt, bet neviens Minion Rush spēlētājs, kurš sniedza atsauksmes, nav teicis kaut ko līdzīgu "mainīt spēli tā, lai es zaudētu visu savu laiku un naudu, ko esmu tajā ieguldījis un saņemtu pilnīgas un pilnīgas BS nomaiņas to vietā!!! Jā Gameloft! Lūdzu, pārveidojiet spēli tā, lai jūs faktiski būtu nozaguši visu laiku un naudu, ko es tajā ieguldīju!!!"
Es spēlēju ar savas mammas tālruni, un kad es to daudz spēlēju, kad man bija 8 gadi, tas bija daudz jautrāk, man nepatīk jaunie atjauninājumi, vecākā versija ir daudz labāka, bet man joprojām patīk šī spēle sniedz man daudz atmiņas
Minion Rush: Running Game Hygge txd
Pēc gadiem, kas pavadīti, strādājot pie noteiktu mērķu sasniegšanas, viss progress ir pagājis. Vienīgais, kas paliek, ir žetoni. Tērpi ir mainījuši priekšrocības, un man tie jāatpērk ar banāniem, kuru man vairs nav? Jaudas palielināšana ir atgriezusies nulles līmenī, kas šķiet tīra gadu gaitā iztērētā vai nopelnītā zādzība. Es saprotu, ka es "priekšskatu" jauno atjauninājumu pirms oficiālās palaišanas. Lūdzu, ievietojiet šo atjauninājumu atpakaļ savā laboratorijā un novērsiet šīs problēmas pirms tā pastāvīgas ieviešanas.
Tas ir jautri, taču ir tik daudz atjauninājumu, kas aizņem stundas, un mēs nevaram izmantot ierīci visu dienu, nesākot atjaunināšanu no jauna! Kad tiek dota iespēja spēlēt, šī spēle ir lieliska!
Neez kapē ta!
Vecā versija bija daudz labāka. Spēle ir ok, bet želejas laboratorijas bija tik jautras. Vienīgā labā lieta ir tā, ka šajā versijā kostīmus ir vieglāk savākt. Es sniegšu spēli labāku apskatu, ja viņi atgriezīs želejas laboratorijas, un es tikšu pie spēles. Bet līdz tam čau.🖐️
Man patīk, ka šī spēle vienmēr ir pārsteigums ap stūri, un, manuprāt, kostīmi ir ļoti forši, un dažus ir ļoti grūti iegūt, taču ir tā vērts, lai tos dabūtu beigās.
Izšķirtspēja un kadru ātrumi šajā spēlē ir šausmīgi. šī spēle noteikti neizskatās pēc augstas izšķirtspējas, un kadru nomaiņas ātrums vairāk šķiet 30 kadri sekundē. lūdzu, paaugstiniet izšķirtspēju un kadru ātrumu. Man šī spēle patiktu vēl vairāk, ja jūs to darītu. citādi šī deja ir diezgan jautra.
Top Android APK Apps. 12,345,678 downloads. TOP APPS. Bike Race Free - Top Motorcycle Racing Games apk · Minion Rush: Despicable Me Official Game apk
Interesanta spele
Es domāju, ka tā ir laba spēle. Es mācos, kā izpildīt visas misijas visās pasaulēs. Es varu izmantot atslēgu kartes, lai atbloķētu balvas un tērpus katram manam minionam.
Šī spēle ir lieliska. Es spēlēju šo spēli jau sen, un vai jūs atceraties želejas laboratoriju, piemēram, pirms 4 gadiem, man tā patika labāk ar dažādiem augļiem. Vai jūs, lūdzu, atnesiet želejas laboratoriju atpakaļ?
Sisi games free online, Meadow lakes golf club rochester mn airport, Lirik ada band ingin ... Bloccare un utente su instagram sign, Earpods with iphone 5,
Nāc un spēlē vislabākās bezmaksas spēles internetā. Pie mums atradīsi visdažādākās spēles ... Hunter Run Run Run · Mylafe Adventure · Minions Steal Moon
Minion Rush: Running Game Casual ckla
Agrāk tas bija bezgalīgs skrējējs, kas man patika, bet, kad mans draugs man teica, ka viņi to mainīja, man tas bija jāpārbauda. Ja jūs to mainītu atpakaļ uz nebeidzamu skrējēju ar dažām ainām no filmām un šis pašreizējais atjauninājums būtu varbūt kā mini spēle/notikumi? Tikai ideja
Man nepatīk jo nestrādā
AXES.io Acción qpn
Putas
Kādreiz esat bijis bezgalīgs skrējējs, taču tas vairs nav jautri. Es spēlēju pirms daudziem gadiem un nesen atgriezos, taču biju tajā vīlies. Nebeidzamā skriešana, kuru es gaidīju, bija noņemta. Lasot citas atsauksmes, freeplay ir jāpievieno, pretējā gadījumā tas nav tā vērts.
Laba spēle, tikai vienīgais ja tu kaut ko pērc paprasīt ""vai tiešām vajag to gribēt" jo es nejauši esmu nopircis jau kādas četras misijas
Lēns,un vislaik karās...nu tā jau bija ok,bet ļoti daudz mīnusu!
Norm
Tā ir laba lietotne un viss, taču tās ielāde prasa ilgu laiku un ir jāatjaunina katrs jauns līmenis
Tas ir labi, izņemot to, ka pēc tik ilgas spēlēšanas es tieku izsists un man ir jārestartē tālrunis, lai atkal spēlētu.
Minion Rush: Running Game 休閒 uxpu
Es atsāku to spēlēt pēc tam, kad nespēlēju vairākus gadus, un es neatguvu daudzus no maniem piederošajiem vai iegādātajiem varoņiem.
Ienīst šo spēli. Es atceros, kad viss, kas jums bija jādara, bija katru mēnesi būt galvenajam minionam un jāskrien tik ilgi, cik vēlaties. Šis un želejas atjauninājumi ir miskaste un vienmēr būs miskaste. Ja jūs ievietojat parasto versiju ar priekšniekiem un maksājat tikai par vēlamajiem apvalkiem, neveicot ādas jaunināšanu, es ievietošu labāku pārskatu. Tas pārvēršas par karaļa sadursmi, un es to ienīstu. Kamēr nav mainīts, vairs nespēlēju.
forša spēlē
Minion Rush: Running Game 休閒 uxpu
No Tavam acīm ir dzirkseles
Jaunais atjauninājums ir absolūts miskaste. Jūs būtībā sākat pilnīgi no jauna no sākuma. Visi kostīmi, jaudas palielinājumi, banāni utt., ko biju iepriekš nopelnījis, ir pazuduši, neskatoties uz apgalvojumu, ka progress netiks zaudēts.
Man nepatīk minioņi bet labs😁
ir pārāk daudz uznirstošo logu, kas spiež šeit, spiediet viņu mazie bērni neprot tik daudz lasīt un nevar tik daudz uzspiest, viņi ir līdzīgi tam, ko viņi saka ik pa brīdim, tāpēc tas viņus tik ļoti nenovērš, ja viņi jūs ik pa brīdim apgrūtinat, kamēr cenšaties gatavot tīru māju, tai ir jābūt vairāk kā Subway sērfotājam bez tik daudzām reklāmām, vienkārši īsi paskriet.
Jaunā minion rush versija ir neapmierinoša... es zaudēju visu savu iepriekšējo progresu, kad tā tika atjaunināta uz jauno versiju, lai gan tajā bija teikts, ka viss iepriekšējais progress netiks zaudēts pēc apmācības ... tā. Nedod iespējas izmantot jaudas palielinājumus vai īpašas lietas...ti..man bija bezmaksas revive, kuru vēl negribēju izmantot, bet spēle to izmantoja...vecajā versijā es biju 102. līmenī... 500,00 banāni un daudzas lietas, ko biju nopelnījis, lai sasniegtu 102. līmeni, un tagad tas viss ir pagājis, un es sāku no jauna. Tiem, kas tikko lejupielādēja spēli ... tas ir labi, bet tiem, kas jau ir spēlējuši. .tas nomākta BC mēs zaudējām savu progresu. Šaubos, ka turpināšu spēlēt
Kopš pēdējā atjauninājuma spēle sastingst vai kļūst melna darbības laikā. Tas ir, ja es patiešām varu nokļūt istabā. Vairumā gadījumu, kad es to atveru, tas bezgalīgi aiztur un nekad neieslēdzas pilnībā. Ko viņi ir izdarījuši? Man atkal to sajauca! 12/02/21. Oho, tagad seja neatvērsies, sēž lapas sākumā un griežas. SMH. Kļūdu labojumi rada vairāk kļūdu. Un joprojām nevar izveidot savienojumu ar serveri, pazaudē ekstras pēc pievienojuma noskatīšanās. Nomākta
ManaBite
šī spēle pilnībā maina dzīvi. es un mana sieva grasījāmies šķirties, līdz es viņai runāju par minion rush, un viņa dabūja haperi, spēlējot minion rush, un tad nolēma no manis nešķirties.. bet 1 mēnesi vēlāk viņa teica, ka viss ir pabeigts, jo mēs šķīrāmies, un es teicu, ka nē, es nopirku šo. minionu pulkstenis ceru, ka jums patiks un mēs nešķīrāmies, tā vietā mums bija 12 bērni.par nodokļu naudu.
Tā ir laba spēle, nepārprotiet. Vienīgais, kas mani traucē, ir fakts, ka mans tālrunis būs pilnībā izslēgts, un šī lietotne piespiedīs sevi ar skaņu, paziņojot “BEE DO BEE DO BEE DO”, lūdzu, izlabojiet šo.
4 zvaigznes, jo tā ir. Jautra spēle, bet es nejūtos vecais minions ar nebeidzamiem skrējieniem un cenšoties iegūt labākos rezultātus. Lūdzu, atnesiet šīs daļas atpakaļ.
Minion Rush: Running Game Hygge txd
Es ievēroju tēmu. Daudzi cilvēki, tāpat kā es, pietrūkst vecās versijas. Es to spēlēju pirms gadiem, kad biju jaunāks, un aizmirsu par to, kad dabūju tālruni. Es vakar to atcerējos un lejupielādēju, jo gribēju nostalģiju, un spēle man ļoti patika. Bet tad es to spēlēju, un tas nav tas pats, tas tiešām nav labs. Man patika, kā jūs varējāt iet pēc iespējas ilgāk, bet tagad tās ir tikai misijas, un tas aptur jūs pusceļā. Es redzu, ka daudzi cilvēki jūtas līdzīgi. Lūdzu, atnesiet veco
Man si spele nepatika bet es ieliku 4 zvaigsnes
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember
Jaunais atjauninājums sabojāja spēli. Viņi atņēma spēlētāja veterāna progresu un padarīja to par absolūtu sasmalcināšanas svētku progresu jaunajā spēlē. Spēlētāji, kuri iztērēja naudu par veco versiju, par to šaubās. Turklāt daži pārsūtījumi no vecās spēles uz jauno nedarbojās, kā solīts (un tam tik un tā vajadzēja būt ar izvēli), un klientu apkalpošana pilnībā nereaģē uz iesniegtajām biļetēm. Jaunajos režīmos ir dažas labas idejas, taču tās vajadzēja iekļaut kā papildinājumus esošajiem režīmiem, neizdzēšot ikviena progresu (to viņi ir paveikuši ar iepriekšējām izmaiņām). Alternatīvi, šo spēli vajadzēja izdot kā pilnīgi jaunu spēli (Minion Rush 2). Tas šausmīgi smaržo pēc naudas izņemšanas.
patīk šī spēle, pasākumi ir jautri un relaksējoši. labprāt redzētu vairāk banānu monētu, kas būtu pieejamas balvai
Tas ir labi Bet man patīk atjauninājums, bet skatoties reklāmas Pēc misijām Bet tas ir labi, skatoties piebilst. GOOGLE IR FORŠS, taču atjauninājums par minon rush pēkšņi ir kļuvis dīvains
Minion Rush: Running Game የተለመደ mlk
Man patīk minion rush, jo tajā ir muļķīgi kostīmi, un jūs varat cīnīties ar priekšniekiem. Tāpēc es domāju, ka tas varētu patikt arī jums.
Man patīk sākums, tas ir tik pārsteidzošs un smieklīgs, spēle patiesībā ir pienācīga! 5 zvaigznes noteikti!
Neiet